Verzending:Orderbedrag

Verzendkosten

Vanaf €10,-

Gratis

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis *

Tot €10,-

2,50

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis *

Bestelt u voor 17:00 dan wordt de bestelling dezelfde dag verzonden.


Levertijden PostNL

postnl.jpg

 Besteld voor 17u     

 Levering             

 Maandag

 Dinsdag

 Dinsdag

 Woensdag

 Woensdag

 Donderdag

 Donderdag

 Vrijdag

 Vrijdag

 Zaterdag

 Zaterdag

 Dinsdag

 Zondag

 Dinsdag

 
Let op: Bestellingen die u op zaterdag en zondag bestelt, worden maandag verstuurd en heeft u dinsdag in huis.

Veel van onze producten passen door de brievenbus en worden daarom standaard als briefpost (bubbeltjesenveloppe)verstuurd. U hoeft hiervoor dan niet thuis te blijven.

Grotere pakketten worden ook met DHL verzonden.

Afbeeldingsresultaat voor dhl logo

Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kudi.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

* Indien een product niet bij ons in voorraad is wordt deze eerst voor u besteld bij een leverancier en in de meeste gevallen na 1-2 werkdagen geleverd.